Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

15-річний школяр спробував вбити всю свою сім'ю, бо його не впускали гуляти

  • 08.11.2020, 13:30
  • 1 585

Вбивство підліток планував заздалегідь

У Санкт-Петербурзі 15-річний школяр спробував вбити всю свою сім'ю. Серафим Бурий прокинувся посеред ночі і порізав горло своїй 6-річній сестрі. Потім підліток із травматичного пістолета вистрілив у голову матері й поранив батька в руку, передає Обозреватель.

Усіх трьох госпіталізовано в реанімацію, дівчинка у важкому стані.

Після нападу Серафим зізнався правоохоронцям, що давно виношував свій план. А пояснив він це тим, що батьки нібито часто не пускали його гуляти.

Сім'я благополучна, досі ніхто на неї не скаржився.

Також з'ясувалося, що підліток кілька днів поспіль спілкувався з друзями Вконтакте і посвячував їх у те, що збирається зробити. Одному з них розповів, що після вбивства сім'ї планує виїхати в Ленінградську область.

Зараз він на допиті в Слідчому комітеті РФ. Відкрито кримінальну справу за статтею «Замах на вбивство двох і більше осіб».

Серафим мав іти в нову школу 10 листопада. З попередньої його попросили піти, тому що зловили за продажем тютюну і електронних сигарет.

Увечері перед замахом хлопчик посварився з матір'ю, але конфлікт швидко забувся. До цього він разом з батьками купував нові речі до школи.

Схожі новини