Передплата 2024 ВЗ

Словаччина тимчасово закриває кордони з Україною: кого оминуть обмеження

  • 07.11.2020, 11:50
  • 593

Словаччина тимчасово закриває деякі пункти пропуску на кордоні з Україною, оскільки країна обмежила в'їзд на свою територію у зв’язку з COVID-19

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Повідомляється, що з 9:00 (за київським часом) 9 листопада буде тимчасово закрито пункт пропуску Велке Слеменце, з українського боку — Малі Селменці. Окрім цього, тимчасово припиняється оформлення пішоходів у пункті пропуску Убля, з українського боку — Малий Березний.

У пункті пропуску Вишнє Нємецке, з українського боку — Ужгород, пропуск людей, які тимчасово або постійно проживають на території Словаччини, здійснюватиметься з 08.00 до 20.00 (за київським часом).

Такі обмеження діятимуть у зв’язку з погіршенням ситуації з COVID-19 у Словаччині та Україні.

Наголошується, що під час в'їзду до країни необхідно пройти антигенний тест, піти на самоізоляцію, а на п’ятий день зробити тест RT PCR. Антигенний тест мають право не робити особи, які прямують територією Словаччини транзитом, та відповідно до винятку Указу Управління охорони здоров’я Словацької Республіки чи письмового винятку.

Пропуск вантажного автотранспорту здійснюватиметься без обмежень.

Станом на 7 листопада в Словаччині виявили більш ніж 71 тисячу хворих на коронавірус, майже 17 тисяч пацієнтів одужали, 317 — померли.

Схожі новини