Передплата 2024 ВЗ

У Львові спіймали члена небезпечного угруповання "Лоту Гулі"

  • 06.11.2020, 16:15
  • 927

Служба безпеки України викрила у Львові учасника транснаціонального організованого злочинного угруповання, яке причетне до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники спецслужби отримали інформацію про те, що раніше засуджений громадянин однієї з країн Південного Кавказу нелегально прибув до Львівської області. Зловмисник спеціалізувався на вимаганні грошей і вирішенні конфліктних ситуацій між іншими учасниками кримінального середовища.

Зазначається, що після прибуття на територію регіону він намагався діяти в інтересах міжнародного злочинного угруповання так званого «Лоту Гулі» у ролі «смотрящого».

Читайте також: Чужий серед своїх: СБУ затримала власного співробітника за вимагання хабаря

Співробітники СБУ викрили зловмисника в обласному центрі. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину й обрано запобіжний захід.

У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ч. 2. ст. 332−2 Кримінального кодексу України (Перетинання державного кордону України з метою заподіяння шкоди інтересам держави), тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення.

Схожі новини