Передплата 2024 «Добрий господар»

На дороги Львівщини додатково виділили 589 млн гривень

  • 04.11.2020, 19:10
  • 586

Уряд виділив додаткові гроші на ремонт автомобільних доріг області, за ці кошти відремонтують ще 70 кілометрів автошляхів

Сьогодні під час засідання Уряд погодив порядок та умови надання субвенції з держбюджету обласному на проведення ремонтних робіт, повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Впродовж року Львівщина показала хороші результати під час ремонтної кампанії, понад 400 кілометрів доріг із 500 запланованих вже відремонтували. Відтак, ще 3 вересня ВРУ проголосувала за законопроєкт № 3991 в першому читанні, який передбачив додатковий фінансовий ресурс на капремонт. Під час візиту на Львівщину Президент України Володимир Зеленський наголосив, що ще 30 млн грн скерують на будівництво моста через річку Східничанка з підходами в смт Східниця. Нині ці кошти теж погодили. Ремонтна кампанія в області триває і ми ставимо завдання охопити ремонтом якомога більше доріг», — наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Зазначимо, відновлення моста через річку Східничанка покращить логістику сполучення 4- ох районів нашої області: Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського.

Схожі новини