Передплата 2024 ВЗ

Природний та доступний: вчені знайшли ефективний протимікробний засіб

  • 02.11.2020, 16:15
  • 866

Продукт допомагає організму краще боротися з безліччю бактеріальних і вірусних захворювань, природним чином посилюючи імунітет

Учені Філіппінської ради з досліджень і розробок у галузі охорони здоров'я дійшли висновку, що кокосова олія ефективна при лікуванні пацієнтів з коронавірусною інфекцією. Але водночас слід звернути на гірчичну олію, яка допомагає у боротьбі з вірусними захворюваннями та посилює імунітет, пише Greenpost.

Гірчична олія холодного віджиму — будівельник хорошого імунітету, як висловилися про неї експерти порталу The Health Site. Вона допомагає організму краще боротися з безліччю бактеріальних і вірусних захворювань, природним чином посилюючи імунітет.

На їхню думку, для зміцнення імунітету в сезон активізації інфекцій використовувати продукт можна під час приготування їжі, а також як масажне масло. У ньому міститься багато мононенасичених жирних кислот, необхідних для підтримки здорового балансу холестерину в організмі. До того ж олія багата альфа-лінолевою кислотою і дієво захищає серце.

Медики відзначили, що масло, що отримується в процесі холодного віджиму, не містить хімічних сторонніх речовини і зберігає всі необхідні поживні речовини.

«Алілові ізотіоціанати гірчичної олії діють як протимікробний засіб, а отже, вона допомагає боротися із застудою, посилює імунітеті, стимулює ріст волосся, поліпшує стан шкіри. Це масло має потужні антибактеріальні та протигрибкові властивості. Його споживання також сприяє швидкому загоєнню ран, забезпечує профілактику передчасного старіння», — розповіли фахівці.

У тілі з часом накопичуються вільні радикали, які можуть шкодити клітинам. Такі пошкодження можуть призвести до раку і серцевих захворювань. Олія допомагає організму боротися з вільними радикалами, краще відбивати атаки патогенів.

Схожі новини