Передплата 2024 «Добрий господар»

Обкрутила: львівська поліцейська хитрощами повернула вкрадений телефон

  • 28.10.2020, 17:35
  • 793

У вівторок ввечері, 27 вересня, в центрі Львова двоє чоловіків пограбували 20-річного львів’янина. Вони вирвали з рук хлопця телефон. Патрульні не змогли знайти грабіжників за гарячими слідами, тому вирішили подзвонити на вкрадений телефон

На диво, один із грабіжників підняв слухавку і погодився прийти на зустріч, яку призначила поліцейська. Коли підозрюваний прийшов на місце зустрічі, патрульні його затримали.

Пограбування сталося у сквері на вул. Валовій близько 21:30. Хлопець, у якого двоє чоловіків вкрали телефон iPhone 6, надав чіткий опис грабіжників, однак спроби патрульних знайти грабіжників за гарячими слідами були невдалими. На прилеглих вулицях не було чоловіків, які б підходили під опис потерпілого.

Тоді патрульна вирішила подзвонити на викрадений телефон. Один із грабіжників підняв слухавку і поліцейська домовилася з ним про зустріч, мовляв якщо він поверне вкрадене, то отримає винагороду. Зустрітися домовилися на вулиці Зеленій.

За кілька хвилин патрульні приїхали на зазначене місце. Там вже стояв чоловік, який підходив під опис. Помітивши патрульних підозрюваний почав вдавати, що не знає про що йдеться і заперечував, що він чекає на зустріч.

Читайте також: Не розгубився: у Львові збитий мотоцикліст затримав п'яного водія

Але при поверхневій перевірці поліцейські знайшли у чоловіка не лише вкрадений телефон, але й згорток марихуаною. Грабіжником виявився 35-річний раніше вже судимий львів’янин.

На місце викликали слідчих з Галицького відділку поліції, грабіжника, який сам прийшов на зустріч з поліцейськими, затримали, про цей випадок розповіли у пресслужбі поліції.

Схожі новини