Передплата 2024 «Добрий господар»

Норвегія і Росія посилюють карантин, а італійці протестують проти обмежень

  • 27.10.2020, 11:50
  • 566

Влада Норвегії вводить нові обмеження, росіян змушують всюди носити маски, а в Італії протести проти карантину переросли у сутички із поліцією

В Італії спалахнули масові протести у зв'язку з жорсткими обмеженнями через коронавірус. Про це повідомляє Deutsche Welle. Зазначається, що у деяких містах на акції протесту вийшли тисячі громадян.

«У Мілані демонстранти влаштували безлади в трамваях і підпалили сміттєві баки. Також група протестувальників напала на правоохоронців. У відповідь правоохоронці застосували проти них сльозогінний газ. Подібні інциденти сталися в Турині та Неаполі», — йдеться у повідомленні.

З 28 жовтня норвежцям заборонено приймати у себе в гостях більше п'яти осіб. Громадянам європейських держав, які працюють в Норвегії, включених Євросоюзом в червону зону, потрібно буде пройти 10-денний карантин у разі прибуття в Норвегію після 31 жовтня.

У Росії через поширення коронавірусу запроваджено загальний масковий режим. Відповідне розпорядження Росспоживнагляду опубліковано на офіційному порталі правової інформації. Маска стане обов'язковою у громадському транспорті, таксі, в ліфтах, на парковках, в місцях масового скупчення людей.

Росспоживнагляд рекомендував обмежити час роботи кафе, ресторанів і розважальних закладів. З 23.00 до 6.00 ці заклади будуть закриті.

Схожі новини