Передплата 2024 «Добра кухня»

Модні жіночі сумки на сезон весна-літо 2021

  • 27.10.2020, 07:52
  • 7 851

Серед багатьох жіночих аксесуарів найбільш важливим є сумка.

Сучасний ринок в Україні пропонує багато варіантів жіночих сумок, оскільки дана ніша є вкрай популярною. Даний аксесуар дає можливість переносити з собою необхідні речі, а також формує імідж сучасної жінки. В даному матеріалі мова піде про найсвіжіші тренди у світі жіночих сумочок. Адже більшість українських жінок слідкують за виходом цікавих новинок, передбачаючи наступний сезон весна-літо 2021.

Основні тренди весна-літо 2021 року

Щороку можна спостерігати певні нововведення у світі одягу, жіночих сумок та інших аксесуарів. Слід зауважити, що особливих змін мода наступного року не зазнає. Є невеликі вкраплення, які будуть розглянуті, але не більше того.

Отже, серед основних трендів на моду весна-літо 2021 року можна виокремити наступні:

  • сумки-мішки;
  • великі сумки «оверсайз»;
  • зелені та помаранчеві кольори;
  • натуральні матеріали;
  • сумки-конверти (клатчі);
  • чудернацькі форми та фактури;
  • зміїна шкіра;
  • сумки-діжки.

Для бажаючих недорого купити жіночі сумки більше інформації за посиланням https://inbag.ua/zhenskie-sumki.html. Каталог інтернет магазину містить багато цікавих моделей від італійських та німецьких брендів. В тому числі можна вибрати модні рішення за різними цінами, від ТОП-моделей до недорогих сумочок з розпродажу.

  1. Сумки-мішки — класичні жіночі сумки різних кольорів та фактур, виконані у формі мішечка-рюкзака, як і раніше в тренді.
  2. «Оверсайз» — великі жіночі сумки формату XXL стануть у пригоді модницям, що окрім дизайну цінують місткість аксесуару.
  3. Зміїна шкіра — класика жанру, жіноча сумочка на основі зміїної шкіри є одним з наймодніших трендів 2020—2021 років. Також допускаються стилізації під рептилію.
  4. «Клатчі» — мініатюрні жіночі сумочки а-ля барсетка стануть ідеальним рішенням для жінок, які носять з собою лише необхідні речі.
  5. Зелений та помаранчевий кольори — саме ці кольори та їх відтінки стануть найбільш модними влітку 2021 року.
  6. Нестандартні форми — серед новинок слід виокремити неординарні жіночі сумки Gabriela Hearst, які давно стали уособленням дизайнерської ідеї та оригінальності.
  7. Сумка-відро — ще одна новинка, яка передбачає виготовлення сумок у вигляді шкіряних діжок. Дуже цікавий винахід дизайнерської ідеї, більшість має глянцеву фактуру та яскраві кольори (синій, жовтий, червоний).

Також слід сказати, що класична шкіряна жіноча сумка, як і вироби з натуральної замші, є нетлінною класикою ніші та залишається у тренді на наступний рік.

Висновок

Основні тренди весна-літо 2021 поєднують у собі як риси класики, так і певні сміливі ідеї. Багато с цих нововведень ми побачимо вже на початку нового року, саме тому слід знати, чого чекати. Будемо сподіватися, що вітчизняний ринок швидко вловить розглянути тенденції та порадує нас цікавими моделями по адекватній ціні та з можливістю доставки в будь-яку частину України.

Схожі новини