Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Огидніше, ніж гречка": в опитуванні Зеленського використовують дітей

  • 25.10.2020, 16:55
  • 626

Омбудсмен Людмила Денісова, дитячий омбудсмен Микола Кулеба та перша леді Олена Зеленська мають дати негайну правову й моральну оцінку фактам використання неповнолітніх під час проведення опитування від президента в день місцевих виборів, 25 жовтня 2020 року

З такою заявою виступила народна депутатка України, співголова парламентської фракції партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, передає Еспресо.TV.

У якості підстави для такого звернення вона наводить фотофакт роботи інтерв'юером 14-річного хлопчика з міста Костополя Рівненської області.

«Зрозуміло, що діти пішли працювати за 1000 гривень не від хорошого життя, не від „закінчення епохи бідності“. Але це ще огидніше, ніж передвиборча гречка пенсіонерам», — наголошує Геращенко.

Читайте також: Провал опитування від Зеленського: що відбувається на виборчих дільницях

При цьому вона окремо звертається до дружини глави держави Олени Зеленської.

«Шановна пані Олено! На жаль, ваш чоловік, який сьогодні має бути гарантом Конституції і захищати кожну українську дитину, насправді, організував ось цю авантюру, коли підлітки, школярі залучені до псевдоопитування, що є грубим порушенням і закону, і просто норм моралі. Ви неодноразово декларували, що в сфері Ваших турбот — українські діти, і я вірю, що Ви щиро вболіваєте за них», — зазначає Зеленська.

Геращенко просить Зеленську силою свого авторитету «припинити цю ганьбу», а також «звернутися до свого чоловіка і підконтрольних йому „слуг“ з проханням негайно відпустити всіх дітей і підлітків, залучених до цієї афери, додому, до батьків».

Схожі новини