Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Всенародним опитуванням заправляє музичний редактор студії "Квартал 95"

  • 25.10.2020, 12:35
  • 918

Організатором “опитування Зеленського”, яке відбувається сьогодні, 25 жовтня, у день місцевих виборів, є музичний редактор “Кварталу 95” Артем Гагарін

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

«Керувати „соціологією“ буде Артем Гагарін — зайдіть до нього на сторінку, це, виявляється, музичний редактор студії „Квартал 95“. Музичний редактор, за його словами, проводить тренінги для „соціологів“ і буде відповідати за достовірність соціологічного опитування, на підставі якого президент Україна нібито збирається приймати рішення», — написав Бутусов.

Читайте також: Навіщо «зеленій» владі всенародне опитування: пояснення політолога

Він зазначив, що Гагарін не вважає, що одяг опитувачів з оголошенням «5 запитань від президента» є незаконною агітацією у день виборів.

«Хоча такі маніжки і написи — це і є агітація. Але, по-перше, екзит-пол — це опитування про результати голосування, а не про питання, які входять в програму однієї з партій. А по-друге, екзит-пол проводиться без жодних накидок і всяких брендів, і без згадок президента, тим більше — соціологи діють без реклами. Тому читайте закон України — будь-які публічні дії партій в день виборів, БУДЬ-ЯКІ, є прихованою агітацією на виборах», — додав журналіст.

Схожі новини