Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Німеччині від коронавірусу померли понад 10 тисяч людей

  • 24.10.2020, 15:10
  • 711

В Німеччині протягом доби зареєстровано 49 нових летальних випадків від COVID-19, таким чином загальна кількість померлих, в яких підтвердили інфікування, перевищила 10 тисяч осіб

Загалом місцеві управління охорони здоров'я повідомили про 14 714 нових випадків інфікування коронавірусом за добу, що є новим рекордним показником у країні. Про це повідомляє DW.

Водночас в Інституті Роберта Коха звернули увагу, що у даних, оприлюднених 24 жовтня, може міститися і певне число випадків, зафіксованих днем раніше. Внаслідок збоїв у роботі серверів 22 жовтня упродовж трьох годин дані з деяких управлінь охорони здоров'я не надходили. Тож, ймовірно, інформація щодо нових випадків від цих управлінь, які б мали увійти в статистику, оприлюднену 23 жовтня, врахована нині.

Про попередній рекордний показник добових нових заражень у Німеччині Інститут Роберта Коха повідомляв саме 22 жовтня — 11 287. Напередодні цей показник був дещо нижчим — 11 242 нові випадки.

Наприкінці березня — на початку квітня у ФРН фіксували найбільшу, не враховуючи останні тижні, кількість заражень за період пандемії. Утім, у той час робили значно менше тестів на коронавірус, а тому дані за ті місяці можна лише частково порівнювати з поточними. З часом кількість тестувань у країні зросла, із середини серпня вона коливалася між 1,1 мільйона та 1,2 мільйона на тиждень.

Схожі новини