Передплата 2024 «Добра кухня»

Вісім легких зачісок, які можна зробити за декілька хвилин

  • 23.10.2020, 20:30
  • 13.5K

Зачіски можна зробити максимально швидко, використовуючи мінімум аксесуарів для волосся

Модні зачіски на осінь, які можна зробити за кілька хвилин, у добірці tochka.net.

«Розслаблений» низький хвіст

Недбалий низький хвіст ідеальний для осені. Він виглядає досить розслаблено і підходить практично для будь-якого випадку. Щоб зробити гарний хвіст тобі знадобиться гумка для волосся і шпилька-невидимка.

Залишивши проділ збери волосся в низький хвіст і зав'яжи його гумкою. Ти можеш ідеально зачесати волосся або злегка витягнути пасма, зробивши зачіску злегка розпатланою. У нижній частині хвосту візьми невеликий локон та обкрути ним гумку, щоб її не було видно. Заколи кінчик цієї прядки під хвостом, ховаючи під волосся.

Вільні косички

Цього року модною зачіскою вважаються максимально розслаблені косички.

Декілька скранчів

Щоб урізноманітнити звичну зачіску, відповідаючи тенденціям 2020 року, скористайся скранчем. Модну гумку можна пов'язати декількома шарами на хвіст, щоб створити більш невимушений вигляд.

Мальвінка

Збери невеликі пасма біля скронь, закрути їх в джгутики і закріпи на потилиці. Ти можеш зробити це за допомогою шпильки, гумки для волосся, стрічки, шовкової хусточки і т. д.

Низький пучок

Щоб зробити такий пучок зав'яжи волосся в низький хвіст. Закрути волосся в неакуратний вузол і закріпи невидимками або скранчем. Для більш привабливого вигляду можна заздалегідь заплести кілька маленьких кісок недалеко від обличчя.

Риб'ячий хвіст

Заплети високий хвіст і розділи в ньому волосся на дві рівні частини. Візьми одну маленьку прядку і навхрест поклади її на протилежну сторону (праву наліво, ліву на право і так далі). Повторюй так до самого кінця, після чого закріпи отриману косу невеликою гумкою. Розправ косу пальцями, щоб надати їй об'єму.

Обідок

Зроби горизонтальний проділ в області чубчика і починаючи від одного вуха почни плести французьку косу до іншого. Можна трохи витягнути пасма і послабити косу, щоб зачіска виглядала більш невимушено.

Додай в зачіску трохи аксесуарів

Не заморочуючись над тим, щоб плести коси, ти можеш обрати пару симпатичних шпильок для волосся. Вирівняй, підкрути або залиш волосся в природному стані. Досить просто заколоти кількома шпильками біля скронь.

Схожі новини