Передплата 2024 «Добрий господар»

Бенкет у чуму: на весіллі пасинка Медведчука помітили відомих політиків, дипломатів і бізнесменів

  • 23.10.2020, 13:10
  • 5 910

Святкування весілля сина Оксани Марченко відбулося 10 жовтня в київському ресторані

На весіллі пасинка народного депутата від «Опозиційної платформи — За життя» Віктора Медведчука Богдана Марченко були помічені відомі політики, дипломати і бізнесмени. Як говориться в розслідуванні програми «Схеми» на «Радіо Свобода», святкування відбулося 10 жовтня в київському ресторані «Маячок».

Молодята Богдан Марченко і його дружина Катерина
Молодята Богдан Марченко і його дружина Катерина

Зокрема, на весіллі були помічені нардепи від ОПЗЖ Григорій Суркіс (разом з братом Ігорем Суркісом), Тарас Козак, Вадим Столар.

Григорій та Ігор Суркіси
Григорій та Ігор Суркіси
Тарас Козак
Тарас Козак
Вадим Столар
Вадим Столар

На відео гостей журналісти помітили депутата від «Слуги народу» Андрія Холодова. Раніше Холодов пояснював, що його дружина і дружина Медведчука Оксана Марченко — куми.

Андрій Холодов
Андрій Холодов

Також на територію ресторанного комплексу заїжджали авто ексрегіонала, голови Федерації боксу України Володимира Продивуса.

Авто Володимира Продивуса
Авто Володимира Продивуса

З території ресторану виїжджала машина ексдержсекретаря Міністерства закордонних справ Андрія Зайця. Втім, дипломат заявив журналістам, що саме в той день давав своє авто в користування, але не відповівши, кому.

Крім того, журналісти зафіксували, як з території «Маячка» вийшов ексначальник Головного управління юстиції Мін'юсту України в Криму Сергій Коровченко, але він був одягнений в спортивний одяг і пояснив, що приїжджав туди «збирати гриби», а з Медведчуком не знайомий.

Сергій Коровченко
Сергій Коровченко

Схожі новини