Передплата 2024 «Добрий господар»

Порошенко вважає ОПЗЖ недругами України та п’ятою російською колоною

  • 22.10.2020, 16:45
  • 758

При повному потуранні влади проросійські сили виношують реваншистські наміри і планують зайти у місцеві ради у південних та східних областях України

Про це п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час виступу перед прихильниками на Хортиці у Запоріжжі.

«Можливо, не всі виборці розуміють — не хочу образити простих людей, але верхівка Опоплатформи — це недруги України, це п’ята російська колона. І на їхніх же каналах ви можете бачити, як вони плазують перед Путіним, руку йому цілують — у найлютішого ворога України», — зауважує Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» зазначив: «єдину проукраїнську політичну силу, парламентську опозицію, здатну боротися з Росією, ОПЗЖ остервеніло атакує, починаючи з мене особисто і всю нашу команду за наказом свого московського «верховного головнокомандувача».

«Слуга народу» вже заявив про те, що вони будуть на сході формувати коаліцію з ОПЗЖ", — нагадав Петро Порошенко.

Опитування громадської думки чітко демонструє, що «Європейська Солідарність» стане практично єдиною політичною силою, яка гарантовано проходить до Запорізької обласної і міської ради — зауважив лідер партії.

«Тому не змарнуйте свій голос, не дайте розпорошити його на будь-які інші політичні проекти. Бо ви думаєте, що ви не будете голосувати за них, а насправді ваш голос піде ОПЗЖ або „Слугам“. Ми є ядром, навколо якого гуртуються проєвропейські патріотичні сили в усіх областях сходу і півдня України. Так є в Харкові, в Одесі, так і в Запоріжжі — тут є наша потужна, сильна проукраїнська команда», — зазначив п’ятий Президент.

«Наші кандидати — це фахові управлінці, кандидати наук, аграрії, ветерани АТО, волонтери, громадські діячі, меценати, лікарі — і серед них немає клоунів», — резюмував Петро Порошенко.

Схожі новини