Передплата 2024 ВЗ

Нацкорпус влаштував Медведчуку "теплий прийом" у Миколаєві

  • 21.10.2020, 19:15
  • 1 142

У Миколаєві представники Нацкорпусу та ветерани російсько-української війни заблокували вхід до концерт-холу "Юність", де планував провести зустріч з партактивом голова політради "ОПЗЖ" Віктор Медведчук

Активісти, що тримали в руках плакати з написами: «Миколаїв — без сепаратистів», «Чемодан — вокзал — Росія», «Миколаїв = Україна», заблокували центральний та запасний входи до будівлі. Згодом стало відомо, що захід скасували.

Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький, коментуючи візит представників «ОПЗЖ» до Миколаєва, у своєму телеграм-каналі написав про те, що «колаборантам та зрадникам місце в тюрмах України, а не на вулицях наших міст».

«Ще у 2014 році Миколаїв жорстко показав свою проукраїнську позицію — тоді в місті розігнали всі осередки „антимайдану“ Януковича. Сьогодні після „теплого прийому“ ватної партії — Медведчук злякався та передумав проводити зустріч. Він просто втік із міста. Сподіваємось, назавжди», — написав Білецький.

Читайте також: Волошина з ОПЗЖ облили зеленкою через скандальну заяву

Нагадаємо також, що 20 жовтня Дарницький суд за позовом Віктора Медведчука заборонив розповсюдження книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса».

Схожі новини