Передплатити Підтримати

Десерт чи закуска? Вчені створили незвичайне морозиво

Білоруські вчені створили м'ясне морозиво, яке назвали Ice Meat. Як кажуть розробники, "десерт" підійде для легкого перекусу

Про це повідомляє Gazeta.ua.

«Інноваційне м'ясне морозиво є збалансованим продуктом завдяки наявності в його складі високоякісної м'ясної сировини та інших повноцінних інгредієнтів. Великою перевагою розробленого м'ясного морозива є відсутність у його складі цукру», — розповіла старший науковий працівник відділу технологій м'ясних продуктів Ірина Калтовіч.

Творці незвичайного морозива сподіваються, що воно сподобається дітям і підліткам. І вони, вживаючи «десерт», зможуть поповнити потреби організму в мікронутрієнтах, що містяться в м'ясі.

Читайте також: Tesla взялася за виготовлення унікальної їжі: чим дивує

Головний спеціаліст лабораторії обладнання та технологій молочноконсервного виробництва Григорій Пінчук попереджає, що треба бути готовим до того, щоб «сприймати новий інноваційний продукт».

«Не все нове ми можемо порівняти з якимось традиційним продуктом і винести свій вердикт. Але цей продукт має право на існування. Звичайно, досконалості немає меж і його можна ще допрацьовувати, але, на мій смак як розробника, дуже гідно», — сказав Пінчук.