Передплата 2024 «Добрий господар»

Десерт чи закуска? Вчені створили незвичайне морозиво

  • 20.10.2020, 16:55
  • 700

Білоруські вчені створили м'ясне морозиво, яке назвали Ice Meat. Як кажуть розробники, "десерт" підійде для легкого перекусу

Про це повідомляє Gazeta.ua.

«Інноваційне м'ясне морозиво є збалансованим продуктом завдяки наявності в його складі високоякісної м'ясної сировини та інших повноцінних інгредієнтів. Великою перевагою розробленого м'ясного морозива є відсутність у його складі цукру», — розповіла старший науковий працівник відділу технологій м'ясних продуктів Ірина Калтовіч.

Творці незвичайного морозива сподіваються, що воно сподобається дітям і підліткам. І вони, вживаючи «десерт», зможуть поповнити потреби організму в мікронутрієнтах, що містяться в м'ясі.

Читайте також: Tesla взялася за виготовлення унікальної їжі: чим дивує

Головний спеціаліст лабораторії обладнання та технологій молочноконсервного виробництва Григорій Пінчук попереджає, що треба бути готовим до того, щоб «сприймати новий інноваційний продукт».

«Не все нове ми можемо порівняти з якимось традиційним продуктом і винести свій вердикт. Але цей продукт має право на існування. Звичайно, досконалості немає меж і його можна ще допрацьовувати, але, на мій смак як розробника, дуже гідно», — сказав Пінчук.

Схожі новини