Ліки-ласощі від інфаркту
- 19.10.2020, 13:00
- 834
Дослідження вчених довели: щоденне вживання меду та мигдалю запобігає захворюванням серця
Канадські вчені встановили, що мигдаль значно знижує рівень холестерину у крові, а це, своєю чергою, знижує ризик серцевого нападу. А їхні американські колеги дійшли висновку, що добова норма меду (близько 100 грамів, або 3 столові ложки), розведена у склянці води, підвищує рівень антиоксидантів у крові. А це означає, що мед також запобігає захворюванням серця.
Отож вживайте вишукані ласощі — мигдальні горішки з медом, які, крім задоволення, ще й вберігатимуть вас від інфаркту.
Олена Плиска для газети «Добре здоров'я»