Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зі Львова курсують комфортабельні автобуси "Автолюкс": до Києва та інших міст України

  • 19.10.2020, 12:13
  • 2 747

Автобуси найпопулярнішого українського перевізника Автолюкс (AUTOLUX) почали курсувати зі Львова до Києва, Одеси, Вінниці, Житомира, Луцька, Рівного та інших міст України. Попит на внутрішні регулярні рейси постійно зростає, все частіше українці віддають перевагу саме автобусу.

Доступні квитки, комфорт поїздки і можливість виїхати з сьогодні на завтра — основні переваги регулярних автобусних рейсів. В умовах невизначеності, коли складно планувати поїздки на місяць вперед, пасажирські автобуси — це вирішення багатьох питань. Для того, що б дістатися до потрібного міста або селища, досить просто зайти на сайт або в додаток на смартфоні і купити квиток. Зі Львова до Києва можна доїхати всього за 250 грн. Регулярні акції роблять покупку ще вигідніше!

Зручний розклад дозволяє комфортно спланувати поїздку.

Автобуси Автолюкс відправляються з двох зупинок: навпроти центрального залізничного вокзалу і з автовокзалу «Львів». Час відправлення автобусів сполученням Львів-Київ (зупинка біля залізничного вокзалу): 6:45, 9:25, 16:15, 22:25

Автобуси Автолюкс курсують щодня, шлях до Києва займає близько 7 годин.

На борту кожного автобуса Автолюкс є в наявності такі звичні для європейця речі, як зручні сидіння, підставки для ніг, Wi-Fi, туалет і клімат контроль. У більшості автобусів встановлені індивідуальні планшети для перегляду фільмів, прослуховування музики або аудіокниг.

Автолюкс — чи не єдиний автобусний перевізник України, який підтримує постійний зв'язок з клієнтами. Будь-який пасажир може отримати консультацію зручним способом — за цілодобовою гарячою лінією, на сайті, в соціальних мережах або ж в одному з представництв компанії.

На сьогодні, Автолюкс — лідер серед пасажирських автобусних перевізників України. Подивитися розклад автобусів і придбати квитки можна на офіційному сайті: AUTOLUX.UA

Адреси кас і представництв в м. Львів:

вул. Стрийська, 109 (третій поверх автовокзалу)

вул. Чернівецька, 13/15

Лінія цілодобової клієнтської підтримки: +3 8 (044) 594 90 10