Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ломаченко програв усі пояси: хронологія бою

  • 18.10.2020, 08:10
  • 968

Теофімо Лопес виграв бій відповідно до суддівського рішення 

Українець Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів: 119−109, 117−111, 116−112, повідомляє Укрінформ.

Теофімо Лопес — новий абсолютний чемпіон світу в легкій вазі. Василь Ломаченко програв згідно з суддівським рішенням та позбувся усіх поясів.

1 раунд. Обережний початок. Ломаченко повільно вивчає суперника. Наш боксер уникає атак Лопеса. Американець був активнішим.

2 раунд. Лопес пішов в атаку. Ломаченко захищається. Ніхто не ризикує. Знову більше ударів у Лопеса.

3 раунд. Лопес помітно намагається вкладатися в удари. Наш боксер блокує ці удари і багато рухається по рингу. Боксери стали швидшими, удари стали потужнішими.

4 раунд. Ломаченко починає вмикатися. Точні рухи, точні удари. Ломаченко демонструє бездоганний захист.

5 раунд. Ломаченко затягує суперника у свій темп і на зручну дистанцію. Лопес вицілює, але немає справжніх влучань. Василь боксує дуже економно. Формально за виграними раундами поки що попереду Лопес.

6 раунд. Лопес боксує першим номером. Ломаченко бере невелику паузу і пропускає наприкінці раунду. Українцю слід активніше вмикатися.

7 раунд. Повільний темп на руку Лопесу. Він активніший, він більше завдає ударів, більше влучає. Ломаченко вже час переходити до атакувальної манери ведення бою. Якщо увесь час захищатися, то це шлях до поразки.

8 раунд. У Лопеса статистично вдвічі більше ударів. Нарешті пішли двієчки у Ломаченка. Однак, американець вдало контратакує. На жаль, мало що виходить в атаці у Ломаченка.

9 раунд. Чудові атаки від Ломаченка. Але тато його трохи стримує, можна наразитися на удар від Лопеса. Українець активніший, цей раунд точно його.

10 раунд. А тепер Лопес тримає Ломаченка на дистанції. Розмін ударами пішов. Василь збільшує темп, намагається більше бити. Лопес вдарив нижче пояса — тактичний хід.

11 раунд. Ломаченко нарешті по-справжньому влучає. Українець навіть притискає Лопеса до канатів. Дуже важливий раунд забирає собі Ломаченко.

12 раунд. Виклали останні сили суперники. Ломаченко зробив усе, аби перебити американця, але не вийшло. Василь дуже важко завершував бій. У Лопеса розбита брова, однак останні секунди вийшли бойові.

Схожі новини