Передплата 2024 «Добрий господар»

Зруйновані будинки, зірвані дахи: негода наробила багато лиха у Кропивницькому

  • 17.10.2020, 19:34
  • 1 772

У Кропивницькому вітер позносив дахи, позривав зовнішні конструкції на будівлях, а також зруйнував стіни в будинках

Про це повідомив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Страшної шкоди наробила сьогоднішня негода. Серйозно постраждав Кропивницький. Шквальний вітер позносив дахи, позривав зовнішні конструкції на будівлях… Навіть зруйнував стіни в будинках! Одним словом, біда», — написав він.

Читайте також: На Прикарпатті очевидці зафільмували потужний смерч

Назаренко повідомив, що Кропивницька міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій найближчим часом буде приймати план дій в цій ситуації.

Згодом Назаренко повідомив, що начальник поліції області Роман Козьяков пообіцяв забезпечити необхідну кількість підлеглих для охорони порядку і щоб не було випадків мародерства.

«Щойно повернувся зі Старої Балашівки в Кропивницькому. Саме цей мікрорайон і Лелеківка постраждали від негоди. Яка ситуація — видно на фото. Єдине, чого немає на знімках, — так це людського відчаю. Його не передати…

Що я пропоную: зараз саме час перед виборами всім кандидатам і політичним силам показати, як вони хвилюються за кропивничан — і словом, і ділом! Мітли, граблі до рук і завтра на суботник! Я не кандидат, але очолити процес готовий. Хто за — плюсуйте в коментарях.

Друге, домовився, щоб наші надзвичайники протягом години встановили намети і польову кухню з гарячим чаєм.

Третє, начальник поліції області Роман Козьяков пообіцяв забезпечити необхідну кількість підлеглих для охорони порядку і щоб не було випадків мародерства. Я безмежно вдячний усім, хто вже виказав підтримку жителям Кропивницького. І знову прошу: залишаймося людьми й допоможімо один одному!" - написав Назаренко.

Схожі новини