Передплата 2024 ВЗ

Марина Порошенко розповіла чи дотримується трендів

  • 16.10.2020, 12:31
  • 740

Політик поділилась, що веде здоровий спосіб життя і займається спортом

В інтерв’ю «Наталі» Марина Порошенко розповіла, що спорт дає сили та енергію.

«Не можу сказати, що я наслідую модні тренди, але, принаймні, намагаюся дотримуватися здорового способу життя і займатися спортом. Відчуваю, що це дає мені сили й енергію для реалізації моїх планів», — каже Марина Порошено.

Марина Порошенко також розповіла про хобі: «Найбільше моє хобі — це ландшафтний дизайн. Заняття не з легких у фізичному плані, але воно дуже допомагає переключитися психологічно: розвіяти якісь важкі думки чи переживання. Ну і, звісно, результати цієї роботи дають справжнє естетичне задоволення», — поділилась Порошенко.

Під час розмови Марина Порошенко також поділилась чому розпочала займатися темою інклюзії.

«Хочу нагадати, що за фахом я лікар і добре розумію проблеми людей, які з народження повинні боротися не тільки за своє здоров’я, але й за багато соціальних і побутових речей, про які інші люди навіть не замислюються. Ще за радянських часів дітей з особливими освітніми потребами не помі-чала ні держава, ні суспільство. Вони були залишені наодинці зі своїми проблемами. Тому я завжди відчувала відповідальність за долі таких дітей і їхні родини. А коли стала першою леді, поставила собі за мету, щоб допомога таким дітям була державним пріоритетом. Та головна ідея інклюзії — це однакові можливості для всіх без винятку не лише в освіті, а й на всіх рівнях соціального життя. Тому тепер одним із моїх пріоритетів буде створення дружного міста, в якому хочеться жити, в яке завжди хочеться повертатися і яким всі ми будемо пишатися», — говорить Порошенко.

Схожі новини