Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Депутатка розповіла, хто буде проводити і оплачувати "опитування Зеленського"

  • 16.10.2020, 11:23
  • 693

Заступник глави фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук поінформувала, що проводити опитування буде громадська організація, яку представлять пізніше

Всенародне опитування, яке анонсував президент Володимиром Зеленський, проведе 25 жовтня громадська організація, профінансують меценати. Про це повідомила заступник глави фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

Кравчук зазначила, що громадська організація буде представлена пізніше.

«Я думаю, що найближчим часом про цю громадську організацію заявлять офіційно. Це буде громадська організація, яка цим займатиметься спільно із соціологами. Наскільки я знаю, розглядається варіант паралельно провести екзит-пол саме за відповідями людей, за цим опитуванням, щоб його можна було оприлюднити відразу та звірити з офіційними результатами», — розповіла Кравчук в ефірі «Громадського радіо», передає Главком.

Депутатка додала, що фінансування опитування візьмуть на себе меценати.

«Є багато меценатів, небайдужі люди, це не такі великі кошти, які виділять або вже виділили на такий процес. Політичну відповідальність несе за це ініціатор цього опитування. Я впевнена, що всі ці страшилки найближчим часом будуть розвіяні», — повідомила нардеп.

«Кошти будуть українського походження. Законодавчо не закріплений цей юридичний вплив, але рішення у будь-якому разі ухвалюватиметься в парламенті. Юридично це опитування закріплять нардепи або президент, які подадуть відповідний законопроєкт», — додала Кравчук.

Схожі новини