Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Попри пандемію, «Їду до Львова»...

Як і де можна провести осінні канікули

Управління туризму Львівської міської ради підготувало перелік пропозицій — як можна провести осінні канікули у місті Лева разом із дітьми. Це соціальна акція «Їду до Львова». «Пора осінніх шкільних канікул — у сімейному колі найкраще провести їх у Львові! Пропонуємо перелік пропозицій для відпочинку з дітьми — від інтерактивних екскурсій та квестів до дитячих вистав та майстер-класів», — повідомляють в управлінні туризму ЛМР.

Для дітей і їхніх батьків підготували осіннє екскурсійне меню — «Скарбами львівських алхіміків», «Карпати на день», «Замки Львівщини + Замок Мушкете­рів», «Екотур до Розточчя+Ведмежий притулок», «Закарпаття для школя­рів», «Озеро Синевир та водоспад Ши­піт»… Для кмітливих — квести на будь-який смак і гаманець: «Про що мовчать леви?», «Манускрипт», найстрашні­ший квест Halloween, «Перлини Ав­стро-Угорської корони», фотоквест по Львову, кавовий квест та інтерактивна екскурсія «Ключі від міста». Одна з ту­ристичних агенцій пропонує дітлахам костюмовану екскурсію з подарунка­ми для дітей «Солодкий Львів», виїзну екскурсію з аніматором «Легенди Тус­тані», а також тур «Львів очима дітей».

Начальниця управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник не вважає, що загострення пандемії не має завадити акції «Їду до Львова». Мов­ляв, така ситуація не лише у Львові та в Україні, а й у багатьох країнах світу… Чи­новниця вважає, що зараз треба дбати також про психологічний стан дітвори. У Львові діти матимуть змогу переключи­тися на щось позитивне, відвідати екс­курсії, поспілкуватися з однолітками, а не лише жити з ґаджетом у руках. Галина Гриник запевнила, що усі екскурсії у рам­ках акції «Їду до Львова» будуть на свіжо­му повітрі, з дотриманням усіх карантин­них норм — соціальна дистанція, маски й гігієна рук.

Схожі новини