Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тітушка, який при Януковичу бив журналістів, чекає до 12 років в’язниці

Політичний провокатор «відзначився» ще й розбоями і крадіжками авто

Чим горщик накипів, тим і смердітиме. Приблизно так можна сказати про політичного провокатора — випускника юрфаку Білоцерківського агроінституту Вадима Тітушка.

Його прізвище запам’яталося українцям від травня 2013 року. Під час протестної акції «Україно, вста­вай!» Тітушко бив мітингувальників. Зокрема, застосував фі­зичну силу щодо журналістки Ольги Снісарчук (колись працю­вала у «Високому Замку») та фо­тографа Влада Соделя, які ви­світлювали подію. Після цієї «НП» бандюків спортивної зовнішності, які з битами у руках обслуговували колишню владу, почали назива­ти «тітушками»…

Після Майдану Тітушку вдало­ся вийти сухим із води — умов­но засудили на три роки. Він ні­бито розкаявся, казав, що більше ніколи в житті ні на кого не підні­ме руку. Але не так сталося. По­ліція порушила проти нього дві кримінальні справи — за низ­ку розбоїв і незаконне заволодін­ня транспортним засобом, інши­ми словами — за крадіжку авто. Тітушка оголошували у розшук. Згодом його таки знайшли. Кіль­ка місяців Тітушко перебував під домашнім арештом. Тепер його справу передано до Броварсько­го міського суду Київської облас­ті. Із дня на день мають розпоча­тися слухання. Тітушку загрожує 12 років ув’язнення.

Схожі новини