Передплата 2024 «Добра кухня»

24 роки різниці: головнокомандувач ЗСУ одружився з новою головою Чернігівської ОДА

  • 15.10.2020, 17:50
  • 1 640

Руслан Хомчак був раніше одружений, для Анни Коваленко це офіційно перший шлюб

Головнокомандувач ЗСУ, 53-річний генерал-полковник Руслан Хомчак одружився. Як повідомили джерела OBOZREVATEL, його дружиною стала новопризначена голова Чернігівської облдержадміністрації 29-річна Анна Коваленко.

За словами джерела, урочистих святкувань пара поки не планує через пандемію — обидва нещодавно перехворіли на коронавірус.

Хомчак і Коваленко зустрічалися півроку. Головнокомандувач ЗСУ був раніше одружений і розлучився в 1993 році, для Коваленко це офіційно перший шлюб.

Руслан Хомчак
Руслан Хомчак
Анна Коваленко
Анна Коваленко

Між Хомчак і Коваленко різниця в віці 24 роки, така ж різниця у Дональда і Меланії Трампів, Емануеля і Бріжит Макронів, Бориса Джонсона і Керрі Симондс.

Як зазначає Telegram-канал «Силовий», Коваленко з часів роботи журналістом не була чужа військова тематика, а після призначення на високі посади про свого майбутнього чоловіка відгукувалася виключно в позитивному ключі, хоча відносин не афішувала. При цьому її особиста сторінка в Facebook рясніє посиланнями на інтерв'ю Хомчака.

Скріншот Телеграм-каналу "Силовий"
Скріншот Телеграм-каналу "Силовий"

Зазначимо, сьогодні президент України Володимир Зеленський представив Анну Коваленко як нову керівницю Чернігівської ОДА.

Коваленко є головою всеукраїнської ГО «39 жіноча сотня Самооборона Майдану» і координатором ГО «Антикорупційний рух України».

Вона була консультантом при комітеті Верховної Ради з питань безпеки і оборони, а також радницею трьох міністрів оборони і міністра інформаційної політики Юрія Стеця у 2014−2015 роках.

У 2019 була обрана народною депутаткою від «Слуги народу». 10 вересня 2019 року достроково склала повноваження через призначення її заступницею голови Офісу президента.

У квітні 2020 року Коваленко призначили заступницею міністра розвитку громад і територій.

Схожі новини