Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ретроградний Меркурій у жовтні: що значить явище і як себе поводити

  • 15.10.2020, 20:30
  • 2 563

З 14 жовтня почався період так званого ретроградного Меркурія, який триватиме до 3 листопада

Таким прогнозом для OBOZREVATEL поділилася прогнозистка-таролог Ольга Соломка. За її словами, цей специфічний астрологічний термін означає, що всі позитивні впливи планети змінюються до навпаки. Приміром, у період ретроградної Венери, що відповідає за любов, можуть погіршуватися стосунки, а ретроградний Марс, який, до речі, триває з 10 вересня до 14 листопада, спонукає до невмотивованої агресії та активізації воєнних дій, які, втім, закінчуються крахом.

Як зазначила тарологиня, раз на кілька місяців розвертається і Меркурій, а оскільки ця планета відповідає за зв'язки, торгівлю, контакти і контракти, то все, що з цим пов'язано, краще в цей період призупинити. Або принаймні мінімізувати.

«Не бажано купувати нічого значного й дорогого, не укладати відповідальних угод, не розпочинати нових справ. Бо потім можна жорстко розчаруватися. Зате можна продовжувати те, що вже почали, завершувати різні справи, наводити лад і розчищати старі завали, звільняючи місце для нових вражень і проєктів», — наголосила Соломка.

Вона також додала, що ніхто не забороняє мріяти і планувати, малювати і уявляти свої майбутні звершення, розробляти шляхи досягнення. А втілювати всі плани можна буде вже згодом, у листопаді.