Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Петро Порошенко подякував львів’янам за підтримку під час лікування і пообіцяв приїхати

  • 14.10.2020, 11:50
  • 920

П’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко подякував львів’янам за підтримку і пообіцяв найближчим часом відвідати місто

П’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко в ефірі ток-шоу «Говорить великий Львів» подякував львів’янам за підтримку і пообіцяв найближчим часом відвідати місто.

«Хочу подякувати всім, хто переживав за моє здоров’я. Подякувати за величезну підтримку, яку я отримав саме від вас. Це — найкращі ліки. Маю для вас декілька новин. Сьогодні я отримав тест на ковід-19 і він негативний. Я повертаюся до активного політичного життя», — повідомив Порошенко.

«Ви добре знаєте, яким особливим містом для мене є Львів. Яким важливим для України є Львів, і Львівщина, і вся Західна Україна. Мені не байдуже, хто у вас формуватиме владу і особливо хто буде міським головою. Це важливо для України», — переконаний Петро Порошенко.

«Хочу повідомити, що надіюся з вами побачитися у місті Львові ще до кінця цього тижня. Отож до зустрічі», — сказав п’ятий Президент.

Схожі новини