Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нігтики мигдалеподібної форми, матовий лак, геометричні візерунки: тренди осіннього манікюру

Осінь приносить зі собою не лише зміну погоди, а й нові тренди і тенденції в манікюрі

У цьому сезоні немає чітких заборон. Однак мода на довгі нігті, яскраві кольори і абстрактні візерунки поступово відходить. Зараз у тренді натуральність, елегантність і жіночність.

Довжина і форма. Осінній манікюр не забороняє довгі гострі нігтики. Однак головним трендом сезону є коротка до­вжина і форми «мигдаль» та «балерина». Вільний край нігтя повинен становити не більше 0.5 мм. Така довжина виглядає елегантно і практично та за­безпечить комфорт.

Матовий мінімалізм. Мі­німалізм — це головний тренд нинішньої осені. У моді одно­тонні нігті, невеликі акуратні візерунки, неяскраві кольори. Головним трендом у манікюрі є матове покриття нігтів. Мод­ним також вважається класич­ний френч. Якщо вам до смаку більш яскравий і різноманітний манікюр, використовуйте по­єднання матового лаку з хро­мованими і золотими встав­ками, колірними переливами, акриловим ліпленням, глянце­вими смугами. Поєднання різ­них фактур зараз вважається неймовірно стильним.

Колірна палітра. Осінь пропонує дуже широкий вибір кольорів для манікюру. У моді зараз чорні, гірчичні, рожеві, смарагдові кольори. Хорошим вибором будуть традиційні кольори осені — жовтий, по­маранчевий, бордовий, чер­воний, бежевий. Надзвичайно трендовий зараз синій — це символ 2020 року. Модними також вважаються відтінки бі­лого і сірого.

Візерунки і принти. У трен­ді рослинні, квіткові візерунки, зображення листя і гілок. Ве­лику популярність отримали геометричні візерунки — три­кутники, лінії, плями, кристали. Що стосується технік манікюру і різних прикрас, у моді зараз стрази, золоте обрамлення, глітер, покриття шимером, металік, фольгування. Тренди манікюру практично не обмеж­ують вашої фантазії.

Схожі новини