Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Рятував до останнього: від коронавірусу помер лікар Тернопільської лікарні

  • 12.10.2020, 15:15
  • 2 617

Від COVID-19 помер лікар-анестезіолог-реаніматолог Тернопільської центральної районної лікарні Олег Петренко. Серце медика припинило битися 8 жовтня

«На 67-му році передчасно пішов із життя, лікар-анестезіолог-реаніматолог КНП Тернопільської районної ради „Тернопільська центральна районна лікарня“ Петренко Олег Васильович», — повідомили в упpавлінні охоpони здоpов’я Теpнопільcької облаcної деpжавної адмініcтpації.

Зазначено, що це вже шоста смерть медика від ускладнень COVID-19 в області.

«Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне — смерть близької людини. Медика, який до останнього рятував інших від COVID-19. Сам не зміг…

Світла пам’ять про Олега Васильовича, справжнього громадянина та медика назавжди залишиться в серцях усіх, хто з ним працював, спілкувався і щиро поважав за його працю і відповідальність за життя та здоров’я пацієнтів. Вічна пам'ять!", — йдеться у повідомленні.

У КНП Тернопільської районної ради «Тернопільська центральна районна лікарня» Олег Петренко працював з 2006 року. Двічі перебував у Лівії, як медик за контрактом. Остаточно повернувся працювати в Тернопільську ЦРЛ у 2017 році.

Свого часу працював лікарем-анестезіологом у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії ТМКЛ № 3 та Тернопільської лікарні швидкої допомоги.

Схожі новини