Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міжнародний день камінг-ауту: зірки шоу-бізнесу закликають не соромитись себе

  • 11.10.2020, 10:50
  • 915

Головна ціль відео – нагадати людям про важливість підтримки та прийняття один одного такими, якими вони є

11-го жовтня у світі відзначають Всесвітній день камінг-ауту. Цей день започатковано аби підтримати та мотивувати ЛГБТ+ людей відкрито говорити про свою сексуальну орієнтацію та/або гендерну ідентичність.

Головна ціль відео, створеного КиївПрайдом до цього дня — нагадати людям про важливість підтримки та прийняття один одного такими, якими вони є. У ролику знялися травесті-діва Монро, популярний блогер Олег Машуковський, телеведучий, актор Анатолій Ярема та інші.

«Після камінг-ауту ЛГБТ+ людей часто стигматизують. Це непростий, але дуже важливий крок для кожної та кожного, хто належить до спільноти. І нам важливо надати підтримку тим, хто її немає; показати різноманітність та красу людей; нагадати, що є люди, які завжди зрозуміють тебе. Неприйняття виростає там, де є мовчання і невігластво. Світ насправді має більше кольорів: він різнобарвний і кольоровий. Саме тому наше чорно-біле відео — це нагадування про те, що ми самі розфарбовуємо світ навколо нас», — розповіла Руслана Панухник, директорка ГО «КиївПрайд».

«Уся моя публічна діяльність останніх 20 років — це доказ того, що можна жити та реалізовувати себе відкрито, без страху демонструвати суспільству, хто ти є. Я рада підтримати проєкт, який показує, що бути собою — це прекрасно», — поділилася Монро про свою участь в проєкті.

Схожі новини