Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Ми серед вас": флешмоб до Дня захисника України набирає популярності

  • 10.10.2020, 11:30
  • 1 635

До Дня захисника України, військовослужбовці ЗСУ викладають в мережу Фейсбук фото у формі та у цивільному вбранні

Флешмоб започаткували 7 жовтня на сторінці Повітряного командування «Схід». Одразу ж до нього долучились армійці з різних родів військ та зі всіх куточків України.

«Акція має багатогранний задум. Ключові ідеї: показати, що не зважаючи на важкість і небезпечність професії, військові пишаються обраним життєвим шляхом. А також, донести до пересічних громадян, що ми такі ж самі: чоловіки, дружини, батьки, але завжди готові взяти до рук зброю й виступити на захист України. Неймовірно тішить, що ідею флешмобу, радо підхопили цілі родини захисників», — розповіла підполковник начальник служби зв'язків з громадськістю ПвК «Схід» Ірина Баранова.

«Зауважу, що це абсолютно добровільний захід, жодних телеграм, вказівок, тощо. Серед учасників десятки офіцерів, солдат і сержантів нашого повітряного командування. Проте дуже приємно переходити за хештегом й бачити публікації і інших родів військ: тут і Сухопутні війська, артилерія, вертолітники і, навіть, представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки», — додала Ірина Баранова.

Також в рамках акції військові Харківської радіотехнічної бригади зняли короткий відеоролик.

«Вирішив не залишатись осторонь і прийняти участь. Здобуваючи спеціальність офіцера морально-психологічного забезпечення в Харківському університеті Повітряних Сил нас навчали підходити до таких заходів з креативом. Заручившись підтримкою начальника клуба та свого колеги, ми розробили маленький сценарій. Було зображено, що військові серед цивільних і завжди готові до захисту територіальної цілісності та недоторканості України», — розповів автор ролика старший лейтенант Андрій Ковальчук.

Схожі новини