Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Не повернулися з прогулянки: у Львові вже три дні шукають батька та сина

  • 09.10.2020, 19:25
  • 946

Останній раз їх бачили на дитячому майданчику поблизу дому на вул. Вернадського

У Львові розшукують батька і його малолітнього сина. Учора, 8 жовтня до поліції звернулись родичі. Про це у коментарі Тvoemisto. tv повідомила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

6 жовтня батько Андрій Крук (1976 року народження) і його п’ятилітній син Максим Крук вийшли з дому на прогулянку і не повернулись. Останній раз їх бачили на дитячому майданчику поблизу дому на вул. Вернадського.

Батько був одягнутий у светр грубої в’язки, чорні штани, чорну кепку. Зріст чоловіка 182 см., він худорлявий, волосся темно-русе, коротко стрижене, лице худе, виступають вилиці.

Прикмети дитини: хлопчику п’ять років, він зростом 112 см., має світле волосся, карі очі, над верхньою губою з лівої сторони родимка. Одягнений у темно-синю балонову куртку з капюшоном, джинси темно-сині, чорні туфлі без шнурків.

Якщо комусь відоме місце перебування чоловіка і дитини, у поліції просять сповістити в 102 або 098 472 58 15.

Нагадаємо, із початку року на Львівщині 351 раз повідомляли поліцію про зникнення дітей. 192 випадки стосувалися розшуку малолітніх. Усіх дітей поліцейські розшукали, більшість — знайшли впродовж доби після повідомлення про зникнення.

Схожі новини