Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Коронавірус забрав життя львівської вчительки

  • 08.10.2020, 14:15
  • 1 381

Одна із педагогів – вчителька зарубіжної літератури Наталя Кулинська, на жаль, минулої п’ятниці помeрла внаслідок ускладнень від коронавірусної інфекції. Коронавірус їй підтвердили у лікарні

Про це Тvoemisto. tv повідомила директорка ліцею Світлана Уралова.

«52-річна Наталя Кулинська від середини вересня перебувала на лікарняному. Спочатку їй поставили діагноз гострий бронхіт. Але після 10 днів лікування їй так і не стало краще, тому госпіталізували у лікарню швидкої допомоги. Там їй і підтвердили коронавірус. Минулої п’ятниці вона помeрла», — каже Світлана Уралова.

За словами директорки, чимало дітей перебувають на самоізоляції.

«У ліцеї навчається 1 095 учнів. У 2 — підтверджений коронавірус, ще 22 — є контактними, бо є випадки ковіду. Приблизно 70 учнів не відвідують ліцей через хвороби. Відтак, зараз на самоізоляції перебуває 6 класів. Крім того, ще 7 старших класів вчаться на дистанційному за графіком», — каже Світлана Уралова.

Нагадаємо, у ліцеї міжнародних відносин ім. В. Стуса на лікарняному перебуває 22 педагоги. У 6 з них підтвердили коронавірус, решта чекають на результати тестів.

Аби перервати ланцюг захворюваності, педагогічна рада ліцею вирішила перенести канікули з 9 до 16 жовтня. Далі вирішуватимуть, як саме працюватимуть, проте, найімовірніше, з 19 до 23 жовтня ліцей працюватиме дистанційно.

Схожі новини