Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Місто VS Карантин»: у Львові презентують унікальну фотоінсталяцію

  • 05.10.2020, 18:00
  • 695

У п'ятницю, 9 жовтня, у Львові презентують міжнародний мистецький проєкт «Місто VS Карантин»

«Місто VS Карантин» — це унікальна просторова фотоінсталяція, доповнена аудіовізуальними ефектами, результат спільної роботи команди кураторів, митців та архітекторів м. Львова.

Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

У проєкті беруть участь 147 авторів з більш ніж 60 країн Світу, з усіх континентів. Загальна кількість робіт в експозиції — 191.

Серед учасників, що надіслали свої роботи, є як професійні фотографи, так і домогосподарки, музиканти, радіоведучі, художники, директори музеїв, військові, фото кореспонденти, стоматологи, шеф кухарі, лікарі, фуд блогери, адвокати, вчителі, мистецтвознавці та люди інших професій.

Експозицію супроводжуватиме авторський відеоряд, з авторською музикою — документальні відео існування міста на карантині.
Основна тема проєкту «Місто VS Карантин» — відображення за допомогою фото камери нової, контраверсійної для людства реальності, а саме вимушене масове перебування на карантині довгий період часу та життя Міста під час карантину.

Мета проєкту «Місто VS Карантин»:

  • зібрати унікальні документальні свідчення з різних локацій України та Світу, які зафіксували в своїх фотографіях рефлексії Міста та його мешканців на карантинні обмеження.
  • візуалізація змін в Місті та в життєвому просторі мешканців Міста, що знаходиться в ізоляції від звичайного життя, туристів та повсякденних подій.
  • мистецьке осмислення унікальних історичних подій, свідками яких ми є.

Автори проєкту — Сашко Балабай та Дарина Балабай — львівські кінорежисери, члени Української кіноакадемії, автори багатьох мистецьких та соціальних проєктів.

Проєкт реалізовано спільно з Львівською спілкою архітекторів НСАУ та за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Час: 16:00 година.

Місце: Львівський палац мистецтв (вулиця Коперника, 2-й поверх).

Керівник проєкту та контактна особа — Дарина Балабай, тел.: 067−707−43−38.

Схожі новини