Передплата 2024 «Добра кухня»

ДТП із поліцією у Броварах: спливли скандальні подробиці з біографії водія

  • 05.10.2020, 13:55
  • 1 453

Українські користувачі соцмереж повідомили, що поліцейського, який у стані сп'яніння збив двох жінок на пішохідному переході в Броварах, звуть Михайло Лудченко

Про це зокрема написав у Telegram активіст Сергій Стерненко.

«Виродок збив на пішохідному переході матір та доньку. Матір загинула, донька у лікарні. Після цього водій почав тікати та влетів у дерево. Водій — Лудченко Михайло Леонідович, дільничний офіцер Деснянського управління Національної поліції», — написав Стерненко.

Facebook-спільнота «Два сапога пара» повідомила, що чоловік є сином чиновниці місцевої міськради Діани Лудченко.

«П'яний виродок, що винен у сьогоднішньому смертельному ДТП — Лудченко Михайло Леонідович, син Лудченко Діани (кандидата в БМР від команди Сапожка (мер Броварів Ігор Сапожко — ред.))», — йдеться у дописі.

Також спільнота нагадала про участь Лудченка в інциденті з порушенням прав громадян.

«Михайло відомий тим, що був помічений у скандалі з перевищенням службових повноважень (а простою мовою — гнида в погонах знущалася з невинних людей прямо на вулиці).

Покарання за цей злочин, наскільки мені відомо, не поніс. Відмазали", — йдеться у дописі.

Спільнота Brovarymedia зазначила, що водій у авто був не сам, а ДТП трапилася на вул. Незалежності.

«Смертельна ДТП на бульварі Незалежності. Водій авто марки „Фольксваген“ з номерами АІ 0100 ОК збив жінку та доньку на пішохідному переході напроти МКЦ „Прометей“. Доньку вбитої жінки забрала швидка. Буквально через 100 метрів водій не впорався з керуванням та врізався у стовп. Машина несуттєво пошкоджена, водій — не постраждав. Свідки повідомляють, що водій та його супутник перебувають у „помітному стані“ алкогольного сп`яніння», — йдеться у дописі.

Читайте також: ДТП на Львівщині: поліцейський наїхав на пішохода та втік

Видання «Трибуна Бровари» повідомляє, що водій врізався у дерево після того, як намагався втекти з місця ДТП, а небайдужі учасники дорожнього руху намагалися його зупинити.

Також користувачі в коментарях під дописами з приводу ДТП нагадали про попередні випадки, коли силовики збивали насмерть людей на пішохідних переходах у Броварах — у лютому 2020 року та у вересні 2019 року.

Схожі новини