Передплата 2024 ВЗ

Трампа ушпиталили: що відомо про стан президента США

  • 03.10.2020, 10:15
  • 644

Президент та кандидат на майбутніх виборах Дональд Трамп, у якого напередодні виявили коронавірус, доставлений до Національного військово-медичного центру

Про це повідомила прессекретарка Білого Дому Кейлі МакЕнані, пише The New York Times.

За словами прессекретарки, Трамп має легкі прояви хвороби, але він «кілька днів» проведе у медзакладі.

«Президент Трамп залишається в доброму гуморі, має слабкі симптоми і працює протягом усього дня. За рекомендацією свого лікаря та медичних експертів, президент буде працювати з президентських кабінетів у [Національному військово-медичному центрі] Вальтера Ріда протягом наступних кількох днів. Президент Трамп високо цінує те, що його та першу леді підтримують», — заявила МакЕнані.

Водночас джерело CNN зазначає, що у Трампа піднялася температура.

Перед тим МакЕнані опублікувала записку лікаря Трампа, доктора Шона Конлі. Згідно з нею, президента лікують коктейлем із антитілами, розробленим біотехнологічною компанією Regeneron. Також він приймає вітамін D, цинк, мелатонін, аспірин та фамотидин.

Читайте також: Трамп накивав п'ятами від журналістів: злякався питання про Навального

Раніше телеканал CNN повідомив, що всі події за участю Трампа, заплановані на найближчий час, будуть відкладені або проведені в онлайновому форматі.

«Усі попередньо оголошені передвиборчі заходи, що передбачають участь Президента, перебувають у процесі перенесення на віртуальні заходи або тимчасово відкладаються. Крім того, попередньо анонсовані заходи з участю членів Першої родини також тимчасово відтерміновуються. Усі інші події передвиборчої кампанії розглядатимуться окремо», — йдеться у заяві менеджера кампанії Трампа Білла Степієна.

Схожі новини