Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині незабаром похоронять ще одного курсанта, який загинув в катастрофі Ан-26

  • 02.10.2020, 19:10
  • 904

ДБР розпочало процедуру видачі тіл родичам загиблих курсантів та офіцерів унаслідок катастрофи Ан-26 на Харківщині для поховання

Про це повідомила пресслужба відомства.

«Сьогодні розпочато процедуру видачі тіл родичам загиблих для поховання», — йдеться в повідомленні. Як відзвітували у Держбюро, наразі слідчі та експерти проведели огляди 26 тіл за участю судово-медичних експертів та призначено 26 судово-медичних експертиз.

«У Харківському бюро судово-медичної експертизи проведено 25 оглядів тіл загиблих, у ході яких вилучено 25 зразків крові для проведення генетико-молекулярних експертиз», — заявили в ДБР.

Також уже проведено 5 додаткових оглядів невпізнаних тіл військовослужбовців, у ході яких вилучено 5 зразків кісткової тканини з метою подальшого їх направлення для проведення генетико-молекулярних експертиз. Після цього повторно призначено 5 генетико-молекулярних експертиз за зразками кісткової тканини, вилученої з тіл невпізнаних військовослужбовців.

Читайте також: Львівщина прощається з 20-річним курсантом, який загинув у авіакатастрофі біля Чугуєва

Ростислав Булій
Ростислав Булій

Серед загиблих є ще один мешканець Львівської області. Ростислав Булій родом із села Торчиновичі Старосамбірського району. Хлопцеві було лише 22 роки.

Схожі новини