Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Харкові прощаються із загиблим у катастрофі Ан-26 20-річним курсантом

  • 29.09.2020, 09:23
  • 1 667

Курсант Віталій Вільховий вцілів у авіакатастрофі Ан-26 під Чугуєвом, але помер наступного дня в лікарні від важких опіків

29 вересня в Харкові на Меморіалі Слави прощаються із львів'янином Віталієм Вільховим. Він — один із загиблих курсантів в авіатрощі Ан-26 поблизу Чугуєва, про це пише ТСН.

Церемонія прощання триватиме з 9 до 10.00, повідомили у Харківському національному університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

Фото з Фейсбуку Ірини Фріз
Фото з Фейсбуку Ірини Фріз
Фото з Фейсбуку Ірини Фріз
Фото з Фейсбуку Ірини Фріз
Фото з Фейсбуку Ірини Фріз
Фото з Фейсбуку Ірини Фріз

20-річному хлопцеві вдалося вижити у жахливій аварії. Утім він помер від опіків у лікарні наступного дня після падіння літака.

Одразу після трагедії на допомогу Віталію Вільховому прийшов його товариш В'ячеслав Золочевський, який також врятувався після автокатастрофи. В'ячеслав допомагав гасити вогонь, який охопив Віталія, після чого обидвох постраждалих доправили до лікарні.

Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року у місті Соснівка Сокальського району Львівської області. Закінчив Львівський ліцей імені Героїв Крут. Мріяв літати з дитинства. Під час навчання був заступником командира взводу.

Читайте більше: «Одразу заявив, що буде далі навчатись на льотчика».

Схожі новини