Топ-3 соковитих та швидких у приготуванні страв із фаршу
- 28.09.2020, 20:10
- 15.4K
Існує тисячі рецептів з фаршу, найпопулярніші: буріто, ледачі пельмені та котлети
Страви з фаршу — «паличка-виручалочка» для будь-якої господині. Вони ситні, смачні та не потребують багато часу на приготування.
Інгредієнти:
- фарш будь-який — 500 г
- м'якушки білого хліба — 200 г
- цибуля — 1 шт.
- вода — пів склянки
- борошно для панірування — 200 г
- спеції — за смаком
Приготування: До фаршу додати перемелену в м'ясорубці цибулю та спеції. Розділити на однакові порції та сформувати в руках котлету, додати паніровку. Скласти на присипану мукою дошку або стільницю. Смажити котлети на добре розігрітій олії з двох боків. Подавати із картопляним пюре чи овочами гриль.
Інгредієнти:
- фарш — 500 г
- сир твердий — 300 г
- кукурудза консервована — 200 г
- біла квасоля консервована — 200 г
- томатний соус — 100 мл
- тортильї — 12 шт.
- цибуля — 1 шт
- болгарський перець — 1 шт.
- оливкова олія — за смаком
- сіль, перець, часник — за смаком
Приготування: Дрібно нарізати та обсмажити цибулю з фаршем до готовності. Злити рідину з кукурудзи й квасолі. Болгарський перець очистити від насіння та нарізати кубиками. З'єднати фарш з овочами, додати спеції та 100 грамів сиру. Залити все томатним соусом. Тушкувати кілька хвилин на середньому вогні. Тортильї або порції лаваша посипати сиром, що залишився і викласти зверху начинку, згорнути конвертиками та підсушити на сухій розжареній сковороді протягом кількох хвилин.
Інгредієнти:
- фарш — 200 г
- яйця — 3 шт.
- вода — 110 мл
- борошно — 200 г
- сіль, перець — за смаком
- сметана, зелень, часник для соусу — за смаком
Приготування: Збити яйця. Додати воду, сіль і повторно перемішати. У яєчну суміш ввести муку. Має вийти густе тісто, як на оладки. Додати фарш та спеції, перемішати. Довести підсолену воду до кипіння. М'ясний фарш набрати чайною ложкою та обережно опустити в киплячу воду, періодично помішувати. Після того, як пельмені закиплять, варити 8−10 хвилин. Готову страву подати зі сметаною.