Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Жінка-пастор стала … стриптизеркою

  • 28.09.2020, 20:30
  • 2 397

Американка Ніколь Мітчелл з Міннесоти, яка працювала пастором-євангелістом, пішла з церкви і стала стриптизеркою

Жінку виховували в суворій баптистській родині, а у 2016 році Мішель зуміла стати однією з перших жінок, якій дозволили проповідувати в церкві, пише New York Post

Та за її словами, родичам не подобалися її лідерські якості. Мене вчили, що жінкам не дозволено бути лідерами, і що жінкам місце на кухні і з дітьми, — розповіла Мітчелл.

Вже працюючи пастором, Ніколь зрозуміла, що є бісексуальною і пансексуальною. Усвідомити свою орієнтацію їй допоміг спектакль на ЛГБТ-тему і красиві жінки в Instagram. «Я плакала, бо ніколи в житті не відчувала себе більш сакрально. Ніколи не відчувала себе настільки сексуальною і розкутою, як тоді», — розповідає Ніколь.

Вона почала зніматися у фотосесіях оголеною — спочатку для душі, потім для заробітку. В результаті дівчина пішла зі сфери теології і присвятила себе стриптизу. За словами 36-річної Ніколь, тепер вона щасливіша, ніж будь-коли.

Мітчелл розлучилася з чоловіком, з яким у шлюбі народилися троє дітей і завела акаунт на OnlyFans, де продає свої еротичні фото. За словами Ніколь, ще в березні у неї були непогані замовлення і доходи.

Схожі новини