Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Влада втрачає рейтинг, тому готує масштабні фальсифікації на місцевих виборах – Герасимов

  • 28.09.2020, 17:40
  • 753

У Зеленського готуються до масштабних фальсифікацій на місцевих виборах 25 жовтня

Про це під час Погоджувальної ради заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов. Він зауважив, що влада очікує програшного для себе результату, тому намагається не допустити сильних опозиційних кандидатів.

«Влада Зеленського вже не приховує, що готується до масштабних фальсифікацій на місцевих виборах 25 жовтня. Причина дуже проста — так звана „правляча партія“ стрімко втрачає рейтинг, в той час як команда „Європейської Солідарності“ збільшує підтримку громадян», — констатує Герасимов.

«Очевидно, такий розклад сил лякає Зеленського, який вирішив скористатись методами Лукашенка: скасовувати вибори, як на Донбасі, не допускати до реєстрації опозиційних кандидатів та цілі партії, а на їхнє місце реєструвати „клонів“, зокрема як в Умані. Ми звертаємося до ЦВК з проханням, що якщо людина змінила своє прізвище, менш ніж пів року до виборів, то в бюлетені має вказуватись не тільки нове прізвище, а й старе», — зазначив Герасимов.

«Також використовують банальний адміністративний тиск на кандидатів. В Сумах нашого кандидата, легендарного полковника Валерія Ісмаілова влада Зеленського спробувала незаконно звільнити з посади наступного ж дня після його представлення в команді «Європейської Солідарності», — нагадав Артур Герасимов.

«Для спотворення результатів виборів на місцях в хід пішли продажі місць в комісіях. На превеликий жаль, співучасниками фальсифікації виборів стали певні парламентські партії, які за інформацією ЗМІ продають команді Зеленського свої квоти. Подивіться, що коїться на Волині, в Черкасах і області, подивіться на заяви мера Дніпра Філатова», — звертає увагу співголова «Європейської Солідарності».

«Ми закликаємо небайдужих громадян, яким важливо захистити свій вибір, стати спостерігачами на виборах від «Європейської Солідарності», — зазначив Артур Герасимов.

Схожі новини