Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Донбасі загинув військовий з Івано-Франківщини

  • 27.09.2020, 16:35
  • 1 276

Незважаючи на встановлений 27 липня 2020 року режим "всеосяжного та повного" припинення вогню на лінії фронту, у зоні Операції Об'єднаних сил обірвалося життя старшого солдата 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Сергія Огінського з міста Долина Івано-Франківської області

Сергій Леонідович Огінський народився 11 жовтня 1993 року. У червні пішов на фронт добровольцем. Служив за контрактом.

Сьогодні, 27 вересня 2020 року, тіло воїна привезли до рідного міста, розповідає Еспресо.TV.

Долиняни супроводжували катафалк колоною автомобілів. Відео оприлюднено Долинською міською радою.

Ховатимуть бійця в понеділок, 28 вересня, о 12:00. Близько 9:00 ранку почесна колона з тілом загиблого Сергія Огінського рухатиметься за маршрутом:

Калуш — траса Н-10 (Раків, Надіїв, Одиниця, Загір'я, Долина) — світлофор вул. Грушевського — вул. проспект Незалежності — вул. Полюляка, 6/2.

Поминальні заходи та похорон відбудуться у понеділок о 12:00 за адресою вул. Полюляка, 6/2 (вуличка між медсанчастиною та поліцією).

Разом з тим подробиці загибелі Огінського наразі не відомі.

Останніми днями заяв на рівні командування ООС та Міноборони про втрати серед особового складу учасників Операції не було.

У суботу, 26 вересня, факт загибелі бійця першим повідомив міський голова Долини Володимир Гаразд.

Тоді ж інформацію підтвердив Долинський військомат.

Водночас це вже не перший випадок, коли під час останнього перемир'я інформація про смерть учасника війни з Росією розповсюджується лише за місцем його проживання, але не озвучується представниками влади на загальнодержавному рівні.

Схожі новини