Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Полював на довірливих українок: поліція затримала серійного вбивцю

  • 26.09.2020, 13:15
  • 1 294

Затриманий за підозрою у вбивстві співробітниці Верховної Ради виявився серійним ґвалтівником і вбивцею

Як з'ясували журналісти OBOZREVATEL у результаті власного розслідування, 53-річний уродженець Житомирщини після звільнення з колонії кілька років жив у Фастівському районі Київської області.

Спочатку в землянці на території Снітинського лісництва — там він допомагав лісникам, неофіційно підробляв. За словами місцевих жителів, називався іншим ім'ям. Там же познайомився із жителем хутора Вишня, а потім через нього вже і з майбутньою цивільною дружиною.

Як розповіла її мати, вони з дочкою жодного разу не бачили жодних документів «зятя». Він нібито «мав зробити новий паспорт у Житомирі, кілька разів їздив туди».

Як з'ясувалося вже після затримання злочинця, щонайменше чотири роки він жив під іншим ім'ям. Ба більше, використовував факти чужої біографії.

Читайте також: Працівницю Верховної Ради знайшли мертвою

Раніше в Житомирській області попередня цивільна дружина маніяка, вчителька, випадково дізналася про його судимості, але відмовлялася вірити в те, що її чоловік нападав на жінок. Люди, які знають особисто серійного насильника, кажуть, що він умів входити в довіру, був спокійним, ввічливим і працьовитим.

Злочинець почав нападати відразу після того, як закінчив школу, — першою його жертвою в Житомирській області стала маленька дівчинка. У 2019 року в Київській області він убив працівницю ВР Антоніну Шпір, а затримали маніяка після чергового нападу завдяки сміливій дівчині.

Схожі новини