Передплата 2024 «Добра кухня»

Пам’ятка від Порошенка: хочеш жити як в Росії – голосуй за ОПЗЖ

  • 24.09.2020, 15:05
  • 781

Хочеш жити як в Росії – голосуй за ОПЗЖ, хочеш авторитаризму як в Білорусі – голосуй за «Слуг народу»

Таку своєрідну «пам'ятку» виборцям озвучив п’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко під час виступу на партійній конференції у Ромнах на Сумщині.

«Якщо ти хочеш жити у Росії — чи як в Росії, голосуй за ОПЗЖ, за п’яту колону Росії. Якщо ти хочеш жити як зараз у Білорусі — щоб ти на вулицю не вийшов, кийками тебе ганяли, а рахували голоси на виборах так, щоб з трьох відсотків перерахували на всі 70 і від народу нічого не залежало — голосуй за «Слуг народу» , — зауважив Порошенко.

«Хочеш, щоб Україна стала членом Європейського Союзу — немає іншої альтернативи, як голосувати за „Європейську Солідарність“ і наших висуванців», — наголосив Порошенко.

Він зауважив, що партія «Європейська Солідарність» — єдина загальноукраїнська проєвропейська політична сила. «Ми налагодимо дуже ефективну співпрацю з нашою фракцією в облраді. Ми налагодимо ефективну співпрацю з нашими фракціями в міських радах, з нашими народними депутатами у Верховній Раді Це парламентський спецназ, який захищає українців», — нагадав лідер партії.

«За півтора року „Європейська Солідарність“ проявила себе як серйозна опозиційна сила. Спираючись на підтримку активної частини суспільства, ми зупинили безліч антиукраїнських, або просто безглуздих, некомпетентних, дилетантських ініціатив монобільшості», — зазначив Порошенко.

«В найважчі часи наша з вами команда врятувала країну, зупинила російську агресію, не дала нас затягнути інструментами гібридної війни у розшматування держави, зупинила економічну кризу, забезпечила економічне зростання. Ми єдині, хто послідовно відстоює курс нашої крани на членство в Європейському Союзі та НАТО і записали це в Конституцію», — наголосив лідер партії.

«Перше і головне наше стратегічне завдання на виборах на Сумщині і по всій країні — протидія московському реваншу. Це особливо важливо у прикордонних областях. Щоби запобігти цьому, Україна потребує сильної опозиції. Наголошую — не лише в Києві, не лише у Львові, Франківську, в Тернополі. Обов’язково в кожній області, у кожному місті, в кожній громаді», — переконаний п’ятий Президент.

Схожі новини