Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Жила у страху: Христину Соловій цілих два роки діймав неадекватний "шанувальник"

  • 23.09.2020, 18:55
  • 1 466

Українська співачка Христина Соловій зізналась, що вже два роки її переслідував фанат

Він атакував її у соцмережах з допомогою фейкових акаунтів. Про це вона розповіла в «Сніданку з 1+1».

Прихильник Христини Соловій два роки надсилав погрози співачці, писав, що знає, де вона перебуває та неодноразово псував виступи співачки. За допомогою ботів у мережі чоловік бронював всі квитки і зривав таким чином концерти.

«Справа була не лише в зірваних концертах, він унеможливлював просто їхні продажі. Люди заходили на сайт і бачили, що все продано», — розповідає співачка.

Через постійні напади Христина була змушена повністю скасувати два концерти. Їй вдалось провести ще три концерти, але зала була ледь заповнена. Через це Соловій втратила понад півтора мільйона гривень.

Чоловік під кожним постом співачки в інстаграмі писав про те, що вона лицемірна, несправедлива та брехлива. Він звинувачував її в побитті людей на концертах та погрожував прийти до її дому. Йому навіть вдалось одного разу вистежити під'їзд співачки через її фотографію. Але Христині тоді вдалося сховатися в будинку.

Читайте також: Христина СОЛОВІЙ: «Часом слухаю джаз, коли сама вдома»

Кіберполіція вирахувала злочинця, ним виявився 24-річний харків'янин. Тепер йому загрожує 6 років за ґратами. Христина Соловій почувається безпечніше, але страх залишився.

«Я дуже добре ставлюся до своїх шанувальників. Іноді відповідаю їм особисто в директ. Після цієї історії мені насправді страшно відкривати нове повідомлення», — розповіла сівачка. Вона ще не може позбутися тривоги, але подякувала кіберполіції.

Схожі новини