Передплата 2024 ВЗ

Український прикордонник порівняв бійців ЗСУ зі свинями

  • 21.09.2020, 10:50
  • 1 047

Держприкордонслужба відреагувала на інцидент та з'ясовує, чому прикордонник розмістив таке відео

Український прикордонник Ігор Шарун опублікував у ТікТок відео, на якому порівняв воїнів ЗСУ зі свинями. Відповідні скріни на своїй сторінці в Facebook опублікував офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан («Штірліц»).

Публікація, в якій прикордонник ображає українських військовослужбовців, набрала понад сотню тисяч переглядів.

Полковник Штефан зв'язався із Шаруном і попросив його видалити відео, але той у відповідь «відправив у далеке плавання». Та пізніше прикордонник вибачився, видалив ролик і закрив сторінку, а потім й взагалі деактивував акаунт.

Після того, як «Штірліц» розповів про відео Шаруна, у ДПСУ відреагували на цей скандал й призначили службове розслідування щодо свого співробітника.

Потім «під'їхали» вибачення Шаруна. На своїй сторінці у Facebook він написав пост, в якому назвав свої дії необдуманими та ганебними. Він зазначив, що йому подвійно соромно за відео, адже він проходить військову службу у лавах ДПСУ.

«Я прошу вибачення у всіх захисників України!.. Мені дійсно прикро, що під час користування однією із соціальних мереж поширив вкрай недоречне відео, в якому йшлося про армію України», — йдеться у повідомленні прикордонника.

Схожі новини