Передплата 2024 «Добра кухня»

Ми розуміли, що треба робити конкретні справи - Марина Порошенко про президентську каденцію

  • 20.09.2020, 12:00
  • 928

За 5 років каденції п’ятого Президента Петра Порошенка вдалося зробити так багато реформаторських змін тому, що його команда не думала про рейтинг

Про це в ексклюзивному інтерв"ю на телеканалі «Прямий» зазначила Марина Порошенко, яка на місцевих виборах очолює команду партії «Європейська Солідарність» у Київраду. Вона наголосила, що й у місцевому самоврядуванні збирається працювати на результат.

«Я протягом п’яти років пліч-о-пліч йшла з Петром Олексійовичем поруч, і весь цей бруд, який лився буквально щодня не тільки на Петра Олексійовича, на всю нашу родину, на всю нашу команду… Дійсно, ми стільки витримували. Тому що розуміли, що треба робити конкретні справи, треба змінювати країну, проводити реформи. Якщо б ми хотіли тільки сподобатися — ми не змогли б зробити стільки, скільки зроблено за п’ять років президентства Петра Порошенка», — говорить пані Марина.

«5 років я була в команді поруч з Петром Олексійовичем і реалізовувала багато проектів по всій Україні. Я не можу порівняти свій графік з графіком Президента Порошенка, розумію, що він був набагато більш насиченим і щільнішим, але я мала досить насичений графік, і в мене було розписано все наперед. Тому що якщо не маєш графіка, не маєш плану реалізації своїх проектів, ти не досягнеш мети», — переконана Марина Порошенко.

Вона зазначила, що відтак набагато більше цінує спільний час, який вдається провести у родинному колі: «Ми вже звикли за цей час десь балансувати поміж нашими графіками і знаходити, домовлятися про спільний час, який ми будемо проводити разом, але від цього навіть більше його цінуємо — цей спільний час, який ми проводимо разом».

Марина Порошенко говорить, що для неї надзвичайно важливою є підтримка з боку чоловіка і повага до її рішення про участь у виборах до Київради.

«Може, десь внутрішньо він це і переживає, але він мені про це не каже, тому що він дуже поважає моє рішення і підтримує мене. Я дуже вдячна йому за це. Для мене відповідальність — перш за все. Я дуже відповідально ставлюся і до тих обіцянок, і тих справ, які я беру на себе. І до людей, які мене оточують і з якими я разом це роблю. Тому що одна людина — в полі не воїн. Це робиться тільки командою, тільки спільно, тому що виклики великі, час обмежений. Ми маємо показати результат, який буде відчутний для великої кількості людей і який дійсно покращить їхнє життя», — пояснює Марина Порошенко.

«Кияни як досвідчені, дуже розумні люди будуть судити в першу чергу справи і будуть оцінювати ті результати, які вони отримають і відчують на змінах у своєму житті», — переконана вона.

Схожі новини