Передплата 2024 «Добрий господар»

У курортних містах Криму запровадили обмеження на подачу води

  • 19.09.2020, 17:15
  • 654

З 23 вересня 2020 року в Алушті, Партеніті і Малому Маяку вводять обмеження подачі води

Про це повідомила підконтрольна Кремлю очільниця адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає «КримРеалії».

«З середи, 23 вересня ми вводимо в Алушті, Партеніті і Малому Маяку обмежувальні заходи подачі води. А саме: в нічний час з 23:00 до 05:00 в системі водопроводу буде знижено тиск. Вода буде, але йти вона буде під низьким тиском. Це тимчасовий захід, але він допоможе заощадити і не допустити повне відключення води», — заявила Огнєва.

Вона наголосила, що в Ізобільненському водосховищі, від котрого залежить місто, залишився «невеликий обсяг, якого вистачить лише до грудня».

«Зниження тиску — це економія як мінімум 10 тис. кубометрів на добу — це гарантія того, що навіть без опадів вода буде в кранах будинків і квартир до квітня наступного року. Я прошу вас, дорогі алуштинці, підійдіть до цієї ситуації з відповідальністю і розумінням. Дуже прошу не набирайте на ніч ванни та інші великі ємності — вода вранці, вдень і ввечері буде! І, найголовніше, в будь-який час доби економте важливий для всіх нас природний ресурс!», — додала Огнєва.

Читайте також: То чий Крим: ДБР назвало причини та умови анексії півострова

Нагадаємо, наприкінці серпня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що жодних підстав для «гуманітарної катастрофи» в Криму через начебто нестачу води не існує.

Схожі новини