Передплата 2024 «Добра кухня»

У Дніпрі чоловік викинув з вікна дев'ятого поверху кота своєї невістки

  • 18.09.2020, 16:15
  • 2 129

У четвер вранці, 17 вересня, в Дніпрі на вулиці Янтарній, 79-літній чоловік викинув кота з вікна дев'ятого поверху. Врятувати улюбленця не вдалося

Про це в Facebook-групі «Калинівський (Клочко).Дніпро» розповіла власниця загиблої тварини Тетяна Мороз. Жінка зазначила, що коту був лише рік.

За словами жінки, тварину з вікна багатоповерхівки їй на зло викинув її свекор. Кота відразу ж відвезли до ветеринарної клініки, однак повернути його до життя не вдалося — він помер на очах у власниці. Після труп померлої тварини забрало КП «Зооконтроль».

Містянка написала заяву в поліцію на свекра, вирішується питання про порушення кримінальної справи, передає «Інформатор». Наразі момент чекають результатів судово-медичної експертизи. Крім того, жінка пообіцяла звернутися до управління соціального захисту, оскільки побоюється, що неадекватний родич може вчинити так само і з її дитиною.

Читайте також: Найстарший кіт на світі: пішов і не вернувся

При цьому є й альтернативна версія події, яку розповів Олександр, член сім'ї:

«Насправді просто хтось залишив вікно відкритим і кіт вистрибнув, поки дідусь спав в іншій кімнаті за зачиненими на замок дверима. Коли власниця тварини побачила, що кота немає в квартирі, і побачила його на землі — вона разом з донькою виламали двері і почали бити старого табуреткою за те, що він не закрив вікно», — повідомив чоловік.

Усі деталі та обставини події встановлять правоохоронці. Водночас попередньо відомо, що відстань, на якій тварина лежала на землі, не відповідає випадковому випаданню з вікна.

Схожі новини