Передплата 2024 «Добра кухня»

Залили обличчя газом: група молодиків напала на ведучого "Телебачення Торонто"

  • 15.09.2020, 19:35
  • 946

На сценариста і співведучого "Телебачення Торонто" Єгора Шатайла напали кілька десятків людей, які повалили його на землю і залили обличчя газом

Про це йдеться в повідомленні «Телебачення Торонто» в Facebook.

«На нашого сценариста та співведучого Єгора Шатайла напали кілька десятків людей, повалили його на землю та залили обличчя газом. І все через жарти!» — йдеться у повідомленні.

Інцидент стався в понеділок, 14 вересня, перед виступом Шатайла на стендап-концерті в Києві.

«Напередодні Єгор написав пост у Facebook з анонсом свого стендапу «про збитковість традиційної української сім'ї, яку треба закрити, як Тетчер шахти і вкладати бабки в інновації», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українців хочуть карати за пропаганду ЛГБТ: назвали розміри штрафів

У «Телебаченні Торонто» додали, що після цього в коментарях під постом з'явилися представники Традиції та порядку. Потім кілька десятків молодиків прийшли на анонсований стендап-концерт і «влаштували бліц-спілкування з Єгором».

«Традиційно напали на нього (розпилили газ в обличчя, змусили просити вибачення перед народом України, повикрикували щось проти ЛГБТ) і впорядковано втекли. А потім мужньо повернулися до Єгора у коментарі під постом, щоб позловтішатися», — йдеться в повідомленні.

Наразі Шатайло у нормальному стані, «він відійшов від стресу і навіть виступив на концерті».

Схожі новини